Happy New Year

Jaaroverzicht: Top 3 meest bekeken ‘Love & Life’ blogs in 2017

Deze blog heet niet voor niets Food Love Life. De recepten zijn mijn belangrijkste basis, maar ik maak ook graag een uitstapje in de categorie ‘Love’ (bijvoorbeeld de geluksplekjes) en ‘Life’ (stedentripjes, te bezoeken restaurants of koffiezaakjes). Welke blogs in deze categorieën zijn het meest bekeken in 2017? Welke niet-recept-blog was het meest populair?

Happy New Year

Hoewel de blogs in deze categorie geen recept bevatten, hebben ze vaak wel te maken met eten. Waar zitten de leuke restaurants en koffiezaakjes in een stad? Van welk plekje wordt ik gelukkig? (en ja: dat is vaak gekoppeld aan lekker eten of drinken). Maar ook leuke winkeltjes in een bezochte stad komen aan bod. Welke blogs zijn het meest gelezen in 2017? Lees hier verder:

Top 3 Meest gelezen ‘Love & Life’ Blogs van 2017

Nummer 3: Geluksplekje #7 Villa Heidetuin

Villa Heidetuin Bergen op Zoom
Bezoek: Villa Heidetuin, Balsedreef 4 Bergen op Zoom.

Op nummer drie staat de blog over mijn geluksplekje, Villa Heidetuin. Een sfeervol, rustig, prachtig gelegen landhuis aan de rand van het bos. In de zomer heerlijk buiten zitten aan één van de tafeltjes op het terras, in een loungebank of op de veranda. Maar ook in de winter een knusse sfeer in het warme landhuis zelf. Steeds meer mensen weten het te vinden. En terecht! Ben je hier nog niet geweest? Dan is dit zeker iets voor op de to-do lijst van 2018.

Klik hier om de gehele blog over Villa Heidetuin te lezen.

 

Nummer 2: Düsseldorf

Genusswerkstatt Dusseldorf
Genusswerkstatt, Fürstenwall 61, Düsseldorf

Op nummer 2 van de meest bekeken blogs in de categorieën love en life staat de blog over mijn bezoek aan de stad Düsseldorf. Deze blog is alweer 2 jaar geleden geschreven. En toch staat deze op nummer 2 van meest bekeken in 2017. Wil dat zeggen dat jullie gek zijn op kerstshoppen? Want daar staat deze stad toch wel om bekend. Maar als je mijn blog leest, ontdek je dat Düsseldorf nog veel meer te bieden heeft dan alleen de kerstmarkten. Vooral het leuke zaakje Genusswerkstatt in de wijk Bilk is ontzettend leuk. Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om de blog over mijn stedentrip naar Düsseldorf te lezen.

Nummer 1: De #1 Gin Tonic van Middelburg?

Gin Tonic Middelburg
GIn Tonic, Vriendschap, Middelburg

Blijkbaar zijn jullie foodies ook gek op een lekker drankje? De blog over de beste Gin Tonic van Middelburg is de absolute nummer 1 in de lijst van meest gelezen non-food blogs. Het is alweer een jaar geleden dat ik in Middelburg Winterstad op zoek ging naar de beste Gin Tonic van Middelburg. Samen met mijn partner-in-crime, Grace van de blog ZeeuwsenZO, beleefde ik een super leuke avond, met een verrassende uitkomst! Ik denk nog wel eens terug aan de Gin Tonic met Black Tomato Gin (een Zeeuws product) van café restaurant Vriendschap. Helaas stond deze maar tijdelijk op de kaart en moest ik tijdens mijn laatste bezoek aan Middelburg voor een andere variant gaan.

Klik hier om de blog over de zoektocht naar de lekkerste Gin Tonic van Middelburg.

Benieuwd wat er verder te doen en te beleven is in Zeeland? Lees voor de laatste twee dagen van december de blog van ZeeuwsenZO ‘December in Zeeland: de leukste uitjes en tips’. Of klik door op de website voor het gehele beeld van Zeeland door het jaar heen.

Lieve Foodies, dit was dan echt het laatste lijstje en mijn laatste blog van 2017. Ik wens jullie allemaal een voorspoedige jaarwisseling en een prachtig, gezond, gelukkig en smaakvol 2018 toe! Tot in het nieuwe jaar..

 

 

 

PS. Mocht ik weer even stilvallen in het nieuwe jaar, vanaf 1 februari ben ik hard aan het klussen in ons nieuwe paleisje!

Leave a Reply