Straatbeeld Trinidad Cuba

Top 3: Love & Life Blogs 2016

Nog een klein lijstje dan om het jaar 2016 mooi af te sluiten. Naast recepten zijn er afgelopen jaar ook meer andere blogs verschenen. Bijvoorbeeld in de categorie geluksplekjes (*Love), plaatsen of evenementen waar ik graag heen ga om te genieten van bijvoorbeeld eten, muziek en goed gezelschap. Ook schreef ik een aantal blogs over steden in Nederland en over mijn reis naar Cuba (*Life).

Sommige van deze blogs zijn ook erg goed bezocht het afgelopen jaar. Dus gooi ik er nog even een top 3 tegenaan. Welke blogs scoorden hoog in views, naast de recepten?

Top 3: Love & Life Blogs 2016

Geluksplekjes, een dagje weg of een verre reis?

3. Cuba

Straatbeeld Trinidad Cuba

Blog: Cuba: een rondreis maken? Where to go!

Afgelopen zomer maakte ik een rondreis op Cuba. Nog steeds kan ik niet terugkijken naar de foto’s zonder weg te dromen. Het was een prachtige reis, wat een super fijn eiland! Ik schreef twee blogs over Cuba, eentje over de reis zelf en eentje over het eten & drinken en de leuke restaurantjes die ik tegen ben gekomen. Maar de blog over de rondreis heeft de top 3 gehaald! Havana, Trinidad, Vinales, Maria la Gorda en Las Terrazas. Steden, Strand en Natuur. Een koffietje op een terras, in de zon op het strand, rijden door het landschap, snorkelen, overnachten in een casa, hobbelen op een paard en zeeschildpadden spotten! Iemand nog op zoek naar een leuke bestemming? Lees deze blog dan even!

2. Geluksplekje #4

Landgoed Moerslag MaastrichtBlog: Geluksplekje #4. Weekendje weg

Op nummer twee staat de blog over een weekendje weg met vriendinnen in de buurt van Maastricht. Een heerlijk weekend, met verblijf in een prachtig appartement op Landgoed Moerslag, te Sint Geertruid. Inclusief gebruik van de buitenkeuken, een echte houtoven voor de pizza’s (met zelf te hakken hout!) en een hottub (ook te verwarmen met zelf gehakt hout). Het was een weekend lang enorm genieten, op een mooie plek, in goed gezelschap.

1. Den Bosch

Den Bosch Mister HAMburger

Blog: Den Bosch

En op nummer 1 staat de blog over Den Bosch. De meest populaire blog, buiten de recepten om, van het jaar 2016. En dat terwijl hij pas eind oktober online is verschenen. In deze blog laat ik je weten waar je de leuke restaurantjes, koffiezaakjes en winkeltjes kunt vinden in Den Bosch! Wil je een dagje shoppen of een weekendje weg in Nederland, bezoek Den Bosch.

Tot zover de lijstjes van 2016! Iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst. En hopelijk zie ik jullie allemaal terug op deze blog in 2017.

Liefs, Desiree

Leave a Reply