Top 3 recepten

Jaaroverzicht: Top 3 – Meest bekeken recepten 2017

De laatste dagen en uren van 2017 tikken weg. Tijd voor een jaaroverzicht. Te beginnen bij de drie meest bekeken recepten blogs in 2017. Opvallend is dat ze niet allemaal geschreven zijn in 2017.

Top 3 recepten

Top 3: Deze blogs bekeken jullie het meest..

 

#3 Pulled Pork – The Rookie Edition

Pulled Pork

De nummer 1 van de top 10 meest bekeken recepten van vorig jaar (2016) op de blog. En blijkbaar na bijna 2 jaar na het schrijven van de blog nog steeds populair. Ik weet niet of het komt doordat pulled pork nog steeds hip is, of omdat dit een versie is die geen 14 uur duurt om te bereiden. In mijn blog schrijf ik dat pulled pork de hit van 2015 is, maar in 2017 is het op mijn blog nummer 3 van de meest bekeken recepten van dit jaar. Ook eens proberen?

Klik hier voor het recept van Pulled Pork.

#2 4x Granola om uit te proberen

4x granola

Op nummer 2 in de lijst meest bekeken blogs in 2017 staat deze blog waarin ik op zoek ga naar lekkere granola, naast natuurlijk het recept van mijn eigen zelfgemaakte granola. Ondertussen heb ik naast mijn favoriete chocolade muesli van de Lidl nog een nieuwe favoriet: Granola van de AH (ovengebakken granola, havervlokken en pitjes gezoet met honing). En nee, ik word niet gesponsord.

Klik hier om de hele blog te lezen over granola.

#1 Inspiratie voor kerst

bieten carpaccio

Deze blog schreef ik in december 2016, en ondanks dat ik grote plannen had voor een zelfde blog in 2017 kwam dit er niet van. Vanwege de koop en verkoop van een huis, kon ik de tijd deze decembermaand niet vinden om de blog te schrijven. Maar blijkbaar maakte dit niet uit, want jullie vonden massaal dit bericht in de afgelopen twee maanden. Met stip op nummer 1, de blog met inspiratie voor het kerstdiner.

Klik hier voor de blog vol ‘kerstrecepten’

 

Misschien tot een volgende blog, of anders zie ik jullie graag terug in 2018!

Alvast een fijne jaarwisseling,

Leave a Reply