food love life

Hiperdepiep Hoera: 3 jaar Food Love Life!

Goedemorgen allemaal op deze regenachtige zondagochtend, 11 februari 2018. Terwijl een heleboel mensen nog diep in slaap zijn na een avondje carnaval vieren, ben ik alweer vroeg op en klaar voor een nieuwe dag klussen! Maar nu ik toch zo vroeg wakker ben, neem ik heel even de tijd om een blog te schrijven, want vandaag is niet zomaar een dag. Mijn blog bestaat alweer 3 jaar!

 

3 jaar Food Love Life is toch een moment om even bij stil te staan. Maar aangezien ik sinds kort trotse eigenaar ben van een prachtig huis, wordt er op dit moment weinig gekookt en vooral geklust. Alle uurtjes besteed ik, met alle liefde, in ons nieuwe paleisje. Maar nu ik toch een klein verloren momentje heb (lees: zondagochtend 6.00 uur), wil ik toch een klein  feestje vieren. Hieperdepiep Hoera! 3 jaar!

food love life

Deze derde verjaardag wordt niet met taart gevierd, wel wil ik jullie een hapje aanbieden. Simpel en snel, net zoals deze blog ;) Het zit hem vaak niet in ingewikkelde recepten en lange bereidingstijd. Kies de juiste combinatie van ingrediënten, een mooie presentatie, en dan zet je in een handomdraai iets leuks op tafel. Hier een gerechtje, mogelijk als voorgerechtje, antipasti of borrelhapje.

Geniet van de zondag!

 

Recept. Antipasti: Italiaans spiesje

Antipasti spies

Ingrediënten

  • Cherry tomaten
  • Mozzarella bolletjes
  • Parmaham
  • Olijven
  • Zongedroogde tomaten
  • Groene Pesto (basilicum)
  • Satéprikkers

Bereidingswijze

  1. Dip de mozzarella bolletjes in de groene pesto.
  2. Schuif alle ingrediënten één voor één aan de spies.

 

Ik weet niet of ik ooit eerder zo’n snelle bereidingswijze heb beschreven hihi. Des te sneller kan ik aan de slag hier!

Leave a Reply