2 jaar food love life blog

Hieperdepiep! 2 jaar Food Love Life

Hieperdepiep! 2 jaar Food Love Life

Ik was het zelf bijna vergeten, maar vandaag bestaat Food Love Life precies 2 jaar! Dat vraagt om een klein beetje aandacht. Terwijl de sneeuw hier uit de hemel valt, denk ik even terug aan de afgelopen twee jaar. Twee (!) jaar alweer. Laten we dit vieren! Omdat ik (ook dit weekend) weer van allerlei lekkers op het menu heb staan buiten de deur, heb ik dit jaar geen taart gebakken ter ere van mijn jubileum. Maar samen met jullie blik ik even terug op de verjaardagstaart van vorig jaar, op de verbetering van deze taart, zeg maar de 2.0 versie en al het andere lekkers dat de afgelopen twee jaar op deze blog is verschenen.

2 jaar food love life blog

Vorig jaar vierde ik het 1-jarig bestaan van mijn blog met een lekker taartje. Met een bodem van nootjes, een bovenlaag van chocolade, met als geheim wapen frambozen. Totaal geen straf!

Chocoladetaart met Frambozen

Chocolade taart

Het recept vind je hier.

Later paste ik dit recept aan, eigenlijk vanwege tijdgebrek (of luiheid?) en liet ik de notenbodem weg. Eerlijk gezegd werd de taart daar alleen maar lekkerder van! En het scheelt ook echt tijd en moeite ;) Ik verraste mijn sportbuddies afgelopen mei met dit taartje om mijn verjaardag te vieren na de zondagochtendtraining.

Chocoladetaart 2.0

ChocoladetaartHet recept vind je hier.

Mijn bijna all-time favorite blijft toch wel de scones! Super gemakkelijk te maken, snel ook! En met clotted cream en jam oh zo lekker. Als ontbijtje, als taartje, als tussendoortje, als opkikkertje, als dessert? Wat mij betreft kunnen scones altijd!

Scones met Jam & Clotted Cream

SconesHet recept vind je hier. Let op! Dit is niet ‘paleo’

En in de afgelopen twee jaar verschenen er nog meer zoete baksels op mijn blog. Voor het gemak zet ik ze hier even voor je op een rijtje. Voor het geval je nog inspiratie zoekt op deze koude winterdag, om jezelf te verwennen met een vers gebakken taartje!

Sinaasappel-Citroentaart

SinaasappelcitroentaartHet recept vind je hier.

Taart van Cashewnoten en Frambozen

Frambozen notentaart

Het recept vind je hier.

Citroentaart met Maanzaad

Citroentaart met maanzaad

Het recept vind je hier.

Genoeg manieren om mijn 2 jarig bestaan te vieren zou ik denken! Ik heb zelf even andere plannen dit weekend. Maar als jullie een taartje voor me bakken, dan zie ik de foto’s graag tegemoet!

Liefs, Desiree

Leave a Reply