Villa Heidetuin Bergen op Zoom

Geluksplekje #7 Villa Heidetuin, Bergen op Zoom

Een idyllisch plekje in Bergen op Zoom, Villa Heidetuin. Een landgoed, gelegen aan een bos. De perfecte plaats voor een tussenstop. Strijk na een heerlijke boswandeling neer en kom volledig tot rust. Zoek een plekje in de tuin, op het terras of op de sfeervolle veranda. Nuttig een drankje, trakteer jezelf op een smaakvolle lunch en zelfs voor ontbijt kun je hier terecht. Kom je niet uit deze omgeving? Goed nieuws, Villa Heidetuin beschikt over een prachtige bed & breakfast. Zo vind ik het bijna jammer dat ik al een slaapplekje heb in Bergen op Zoom.

Sinds een jaar of twee heb ik dit plekje ontdekt. Soms vergeet ik even van haar bestaan, maar altijd als ik er kom wordt ik helemaal zen. Is het de bosrijke omgeving? De rustige en smaakvolle inrichting? Of het goede gezelschap? Waarschijnlijk een combinatie van al deze factoren. Villa Heidetuin is voor mij een heel fijn stukje Bergen op Zoom om me af en toe even terug te trekken.

Villa Heidetuin Bergen op Zoom

Foto: Veranda van Villa Heidetuin, Balsedreef 4 Bergen op Zoom

Favorieten op de kaart zijn de boerenyoghurt met huisgemaakte granola, noten en rozijnen (allemaal zelf naar smaak toe te voegen) als ontbijt en de geitenkaassalade staat op nummer één bij de lunchgerechten. Maar ook voor een kopje koffie of thee, of een rosé op een warme zomerdag ben je hier aan het goede adres. Zo tussen de bossen zit je op een tropische dag toch net even minder in de hitte dan op de grote markt. En in de herfst trek je lekker naar binnen om je op te warmen aan een warm drankje.

Salade Lunch Villa Heidetuin Bergen op Zoom Ontbijt Villa Heidetuin Bergen op ZoomFoto boven: Salade Geitenkaas, Foto beneden: Boerenyoghurt met huisgemaakte granola en noten
Foto linksonder: Rijkelijke gevuld vissalade, Foto rechtsonder: Boerenyoghurt samenstellen

Boerenyoghurt Ontbijt Villa Heidetuin Bergen op Zoom Salade lunch Villa Heidetuin Bergen op Zoom

 

 

 

 

 

 

Kom je ook eens een kijkje nemen?

 

Villa Heidetuin, Balsedreef 4 Bergen op Zoom.
Of bezoek de website voor het menu, de bed&breakfast en meer achtergrondinformatie.

1 Comment

Leave a Reply