Inspire Coffee Bergen op Zoom

Geluksplekje #6 Inspire Coffee, Bergen op Zoom

Dat is even geleden! Ik heb het even terug gezocht, maar mijn laatste geluksplekjes-blog postte ik in september. Niet dat ik sindsdien geen mooie momenten heb meegemaakt, of geen leuke plekjes heb bezocht hoor! Maar goed. Afgelopen weekend ontdekte ik een voor mij nieuw plekje, ik was direct enthousiast en wist meteen dat dit een nieuwe blog zou worden. Mijn geluksplekje #6 is Inspire Coffee in Bergen op Zoom.

Eindelijk een leuke koffiebar in Bergen op Zoom! Normaal reed ik nog wel eens naar Breda om daar mijn favoriete koffiebar Sowieso te bezoeken, gewoon op vrijdag na mijn werk, of in het weekend. Omdat dat mij blij maakt! Maar hoe fijn is het dat ik nu ook in Bergen op Zoom een plekje heb gevonden om ‘gewoon-omdat-het-kan’ even binnen te gaan. Een plekje om te ontsnappen aan alles wat ‘moet’, te onthaasten door bij binnenkomst even op pauze te drukken en te genieten van een lekker bakje koffie. Just that.

Geen idee waarom ik hier nog niet eerder binnen ben gelopen. Typisch zo’n dingetje wat dan op mijn lijstje ‘dat-moet-ik-nog-eens-doen’ staat. Maar direct bij het eerste bezoek voelde ik me thuis, en dus ging ik direct de volgende dag al terug ;) het zou zomaar kunnen dat Inspire Coffee er een nieuwe vaste klant bij heeft gekregen.

De inrichting van deze plek vind ik echt geweldig. De zaak is lang en smal. Met een mooie bar aan het begin. Oude elementen zijn zichtbaar, zoals stukjes stenen muur.  Zoek een plekje aan één van de vele tafeltjes, of aan één van de 2 prachtige lange grote tafels van dik hout gemaakt. Heb je geluk? Plof dan neer op de (enige) bank. Sit back &relax!

Geluksplekje #6. Inspire Coffee

Inspire Coffee Bergen op Zoom

Inspire Coffee. Zuivelstraat 9, Bergen op Zoom of bezoek de facebookpagina

Loop vooral eens binnen. Naast een immense keuze uit verschillende koffie’s kun je hier ook thee, warme chocolademelk en fris bestellen. Zelfgebakken taarten komen gedurende de dag uit de oven en er is ook een kleine ontbijt- en lunchkaart. Inspire Coffee Bergen op Zoom is open van dinsdag t/m zaterdag van 8.30- 17.45 uur.

Ik ga zeker terug om alles uit te proberen. Jullie?

Liefs, Desiree

7 Comments

 1. Oh! Dat klinkt als een leuk plekje. Ik wil wel een keertje mee. Om thee te drinken natuurlijk :D

  1. Gaan we zeker een snel doen :)

 2. Inspire heeft net besloten om op vrijdag ook al om 18:00 te sluiten ipv 20:45. Misschien wel goed om dit even aan te passen in je blog.

  1. 17:45 natuurlijk :)

  2. Hoi Hans, dank je wel! Ik heb het inderdaad gezien, ik pas het even aan.. :)

 3. wendy van wijk van der ree

  Leuk stukje ? Grappig ook, jij bent een vriendin van mijn nichtje Grace schouterenen en de zaak waarover je schrijft is van mijn oom, van de andere kant van mijn familie!!! #smallworld

  1. Hoi Wendy, wat grappig! Kleine wereld inderdaad :) en wat een leuke familie heb jij :D

Leave a Reply